Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Een geschenkpakket voor haar

Op zoek naar een pakket voor haar? Dan ben je bij Geschenkpakket.nl op het juiste adres. Geschenkpakket heeft een breed assortiment samengestelde pakketten voor haar. Hier zit ongetwijfeld het cadeau voor haar tussen. Is ze een liefhebber van rosé, dan is het A Little Pink pakket iets voor haar.

Toch meer op zoek naar iets unieks? Dan kunt u zelf een pakket samenstellen voor uw vriendin, moeder of dochter. Kies een mooie verpakking en kies daarna minimaal 3 producten. Doe er een leuk kaartje bij met een eigen tekst en laat het pakket door ons bezorgen!

Cadeaupakket man

Op zoek naar een cadeaupakket voor een man? Bekijk dan deze geweldige al samengestelde pakketten. Voor elke man een ander geschenkpakket. Is je man, vriend, broer(tje) of vader een echte BBQ & Bier liefhebber? Bekijk dan onze unieke bierwagen.

Zit er geen pakket tussen die je wilt geven? Geen zorgen, je kan ook eenvoudig via onze pakket samenstellen tool een eigen pakket maken. Keuze uit meer dan 30 producten, dus vast en zeker iets voor de ontvanger.