Welkom bij Geschenkpakket.nl

Sinds 2018

Sinds december 2018 zijn wij actief in het maken van cadeau pakketten op maat. Op zolder in huis, werden de eerste producten verzameld en zo werden er hier en daar wat pakketjes ingepakt. Na een tijdje paste het niet meer in één kamer, maar stond het halve huis vol. Leuk voor een tijdje, maar nog veel leuker om naar een groot magazijn te gaan!

Corona

Door de komst van corona, inmiddels ruim twee jaar geleden, hebben wij een grote ‘boost’ gezien in de cadeau pakketten markt. Mensen konden de deur niet meer uit, en wilde elkaar toch graag wat cadeau geven voor bijvoorbeeld een verjaardag, een beterschap pakketje, een cadeaupakket voor een jubileum of zomaar. Zomaar een pakketje omdat mensen elkaar misten en niet konden zien. Deze ‘boost’ heeft er ook toegeleid dat wij een grote toename zagen in de pakketten!

Gelukkig hadden wij voldoende ruimte, en zijn we verhuisd naar een ruim magazijn! Een magazijn vol met opties om alle voorraad op te slaan en alle pakketten in te pakken!

Grote bestellingen

Ook voor grote bestellingen staan wij klaar! Met voldoende capaciteit aan ruimte, en voldoende ruimte om in te pakken, zijn wij klaar voor iedere order! Dus heeft u een grote aanvraag? Schroom niet! Wij pakken alle cadeaus graag voor u in! Wij staan voor een persoonlijke aanpak en een professionele uitstraling van uw merk of bedrijf! En dat zie je terug in de pakketten.

Een uniek cadeau voor iedere gelegenheid

Een uniek cadeau, het lijkt simpel. Maar dat is het vaak niet. Want wat moet je nu toch weer geven.. Wij weten er alles van!
Dat het niet simpel is, betekend niet dat het onmogelijk is! Dag in en dag uit, stellen wij unieke cadeaus samen voor merken, bedrijven en particulieren. Met onze samenstel tool kan je gemakkelijk zelf een pakketje samenstellen, zo kan je het pakket personaliseren en een persoonlijke boodschap toevoegen.

Pakketten voor bedrijven

Wilt u met uw bedrijf pakketten schenken? Bijvoorbeeld kerstpakketten, eindejaarsgeschenken, zomer pakketjes of zomaar een waardering voor uw medewerkers of klanten? Schakel ons dan in!

Wij luisteren naar de wensen, het budget en de ideeën! Wat is bijvoorbeeld het doel van de pakketten? Wilt u eigen producten invoegen? Wilt u een boodschap uitbrengen? Samen komen we tot het beste resultaat! De ervaring leert ons dat ieder bedrijf anders is, en dat geen pakket hetzelfde is. Daarom maken wij voor ieder bedrijf een uniek en nieuw concept. Vraag gerust naar de mogelijkheden of vragen een gratis offerte aan.

Over ons

Geschenkpakket staat voor unieke cadeaus.

Deze unieke cadeaus zijn voor ons meer dan werk, het is een passie! Een passie om een bedrijf doormiddel van een cadeaupakket meerwaarde te geven, een merk te laten stralen en bij de eindontvanger een onvergetelijke indruk achter te laten. Met deze aspecten zijn wij dagelijks bezig. Samen met een enthousiast team, maken we ieder project uniek. Want ieder bedrijf is uniek!

We vinden het heerlijk om iedere dag creatief bezig te zijn, de mooiste producten uit te zoeken en keer op keer een unieke samenstelling voor een klant te maken.

Ons doel

Wij hebben een doel! En dat is het ontzorgen van de eindklant met tegelijkertijd een zo goed en mooi mogelijk eindresultaat.

Of het nu gaat om één pakket voor een verjaardag, 20 pakketjes voor je bruiloft gasten of 2000 kerstpakketten, wij staan voor je klaar!

Wij denken en doen mee van A-Z, zorgen voor een tijdige levering en zorgen voor een glimlach op uw gezicht!