Feestdag

Geschenkpakket bestaat 3 jaar en dat vieren we!

De tijd vliegt! 1 december 2018 opende Geschenkpakket voor het eerst haar deuren. Inmiddels is het alweer 3 jaar geleden dat de webshop van geschenkpakket voor het eerst online ging, de eerste pakketten de deur uit gingen en er een beginnende voorraad werd verzameld.

Het begin

Drie jaar geleden ben ik Geschenkpakket begonnen bij mijn ouders thuis. Boven, in een klein kamertje. Geschenkpakket ontstond nadat ik bij een vorige werkgever niet helemaal kon vinden wat ik zocht. Na flink oriënteren en het opschrijven ideeën, kwam ik toch steeds uit bij het inpakken van cadeau pakketten. Dit leek me leuk; een gezonde dosis afwisseling, contact met klanten, heel veel creativiteit en hard werken.

Het idee bedenken ging snel, de ‘uitvoering’ iets minder snel… De uitvoering zorgde voor de nodige uitdagingen, niet alles ging vanzelf. Maar uit iedere uitdaging ontstonden weer mooie dingen zoals nieuwe samenwerkingen, bijzondere producten en mooie opdrachten.

Geschenkpakket in 2021

Drie jaar geleden had ik nooit kunnen bedenken hoe het zo had kunnen lopen. De tijd is echt voorbij gevlogen. En nu, drie jaar later, staan we op een heel ander punt dan het begin.

De webshop is net verhuisd naar een spiksplinternieuw uitgebreid magazijn. Dit magazijn biedt veel mogelijkheden zoals meer stellingen, een ruimer oppervlakte en een apart kantoor. Dit geeft ons de mogelijkheid om makkelijker, sneller en efficiënter pakketten in te pakken in een groter volume.

Wie had dat durven dromen! Maar we zijn er nog niet, en er staat nog genoeg op het verlanglijstje voor de toekomst!

Het nieuwe magazijn is bijna volledig in gebruik.

Een jubileum moet gevierd worden!

Geschenkpakket is jarig en dat vieren we! De samengestelde boxen BBQ Box – Jim & Coffee Lover – Dean zijn nu afgeprijsd!

Scoor deze pakketten, of een van de andere pakketten snel online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *