Geschenkpakket ❌ Fight Cancer

Wil je mee vechten in de strijd tegen kanker? Dat kan!

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ wil stichting Fight Cancer iedereen inspireren om samen in actie te komen voor meer onderzoek.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek overleven steeds meer mensen kanker. Maar nog altijd overlijden jaarlijks zo’n 45.000 Nederlanders aan deze vreselijke ziekte. Daarom blijft Fight Cancer zich onverminderd inzetten op wetenschappelijk onderzoek naar methoden om kanker beter op te sporen en te behandelen.

Fight Cancer organiseert verschillende evenementen en acties om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en voorlichting. Een van de bekendste acties is de jaarlijkse “Swim to Fight Cancer”, waarbij deelnemers in open water zwemmen om geld in te zamelen voor het goede doel. Daarnaast werkt Fight Cancer samen met bekende Nederlanders en organisaties om aandacht te vragen voor kanker en de gevolgen ervan. Door middel van campagnes en activiteiten probeert Fight Cancer jongvolwassenen te inspireren om zich in te zetten voor deze belangrijke zaak.

Door te doneren aan Fight Cancer draag je bij aan de strijd tegen kanker. Jouw donatie kan het verschil maken in het leven van mensen die door deze verschrikkelijke ziekte zijn getroffen.

 

Hoe wij helpen?

Bij Geschenkpakket steunen we de missie van Fight Cancer met een donatie voor ieder pakket. We zijn er trots op om ons steentje bij te dragen aan deze belangrijke zaak en we hopen dat ook jij Fight Cancer wilt steunen.

Laten we samen vechten tegen deze ziekte en ons inzetten voor een wereld waarin kanker niet langer een bedreiging vormt.

 

love life fight cancer

Wil je meer weten over ´Fight Cancer´?

Lees dan snel verder op de website van Fight Cancer! Daar kan je alles vinden over de georganiseerde evenementen zoals ‘Swim to Fight Cancer’ en andere evenementen waar je aan deel kan nemen of kan organiseren!