Cadeaus voor het goede doel

Welkom op deze nieuwe pagina van Geschenkpakket! Sinds kort hebben wij deze pagina toegevoegd, omdat wij graag iets terug willen doen voor de maatschappij!

Er is momenteel veel gaande in de wereld. Van oorlogen, tot grote armoede. Van voedseltekorten tot rampen in de natuur. Jongeren die scholing nodig hebben en vluchtelingen die een onderdak zoeken.

Gelukkig zijn er een hoop goede doelen die zich inzetten voor deze problemen. En ook wij helpen graag een handje mee door deze goede doelen te steunen! Door het kopen van onze producten, help jij deze goede doelen ook! En zo maken we de wereld met zijn allen een stukje mooier.

 

Zelfgebakken koekjes voor het goede doel

Wij gaan koekjes bakken! Heel veel koekjes!

Omdat onze werkzaamheden voor 98% bestaat uit het maken van cadeaus, en deze altijd cadeau worden gegeven. Vonden wij het ook tijd om iets cadeau te geven. Iets terug te doen voor de maatschappij! Daarom hebben we deze kerst iets speciaals bedacht.

Wij bij geschenkpakket zetten ons graag in voor het goede doel. Deze Kerst doen we dat zelfs dubbel! Wij gaan namelijk zoveel mogelijk koekjes bakken voor het goede doel.

Met een kleine bijdrage kan je ons al mee helpen. Voor €4,95 kan je al een zakje koekjes kopen en mee doen aan deze actie! Van dit bedrag €1 gedoneerd aan het goede doel.

Alle verkochte koekjes gaan wij in de derde week van december bakken. De koekjes worden per 10 verpakt in een feestelijk kerst zakje, met hieraan een persoonlijke, handgeschreven boodschap. De koekjes zullen wij in de week van kerst bezorgen (eind week 50/ begin week 51) bij eenzame ouderen in verzorgingstehuizen door het land heen.

LET OP: je krijgt de koekjes dus niet thuis gestuurd.

Persoonlijke boodschap

Alle zakjes met koekjes worden voorzien van een persoonlijke kerstboodschap. Alle kaartjes worden met de hand geschreven en bijgevoegd aan de zakjes met koekjes!

Wil je graag een eigen notitie toevoegen aan het pakketje? Laat het ons dan weten bij de notities

Met het kopen van één zakje koekjes, doneer je €1 aan het goede doel én verras je een eenzame oudere met kerst

Wat wij doen?

Bij Geschenkpakket steunen we verschillende goede doelen. 

Dat zijn de volgende 5 goede doelen:

  • Amnesty International
  • Artsen Zonder Grenzen
  • Edukans
  • Wereld Natuur Fonds
  • Aidsfonds

Hoe werkt het?

Voor ieder verkocht zakje koekjes, doneren wij €1 aan de goede doelen die wij steunen. Dat betekend dat voor iedere €1 die wij doneren, we deze verdelen over de vijf verschillende doelen.

Ook wordt ieder verkocht zakje koekjes, niet opgestuurd naar de koper. Maar delen we deze uit aan eenzame ouderen in verzorgingstehuizen. Dit gaan we doen in de week voor Kerst!

Eenzame ouderen

Op dit moment zijn in Nederland 1,3 miljoen mensen ouder dan 75 jaar. Meer dan de helft van de mensen ouder dan 75 jaar zegt zich eenzaam te voelen. Er zijn veel initiatieven die eenzaamheid tegen te gaan, en vaak is een klein gebaar al heel veel waard!

Zeker met Kerst hoort niemand zich alleen te voelen. Daarom doen wij graag een actie om deze eenzame ouderen zich minder eenzaam te laten voelen.

De koekjes delen wij uit in verzorgingstehuizen aan eenzame ouderen in verschillende gemeenten door Nederland heen.