Uitgelicht product

Interview met Dalicious!

Dalicious – Pure Verwennerij

Hebben jullie al kennis gemaakt met de repen van Dalicious? Wij zijn helemaal gek op deze repen, en dat is niet zomaar! Graag wilden we alle ‘in’s & out’s’ van deze heerlijke lekkernij repen weten! En daarom gingen wij in gesprek met Muriel, het gezicht achter deze heerlijke repen.

Hoe zijn de repen van Dalicious bedoeld?

De repen zijn bedoeld om van te genieten. En niet zomaar van te genieten, maar verantwoord genieten. Puur genieten. ‘Een pure verwennerij’. Puur staat natuurlijk niet alleen voor echt genieten, maar ook voor de echte ingrediënten in de repen. Lekker eten is gemaakt van pure en goede ingrediënten.

Het is perfect als iets lekkers bij een goede koffie en thee, als extra gezonde energie en als beloning na een goede work out. Genieten van Dalicious dat je het ‘ mmm…lekker! Gevoel geeft

Wat zijn belangrijke kenmerken van de repen?

Waar wij zeker over na gedacht hebben, is de maat van de reep. De portie grootte is bij andere repen vaak heel groot. En wat open gaat, gaat vaak ook op… met de portie grootte van Dalicious, heb je precies het goede formaat snack. Zo is het verantwoord genieten, van precies de juiste hoeveelheid. En buiten dat is het niet alleen de portie grootte, maar ook de ingrediënten die in deze portie zitten. Zo bevat een klein stukje goede stoffen als; eiwitten en vitaminen!

De repen zijn nu al verkrijgbaar in twee heerlijke smaken; Crunchy Choco en Cinnamon Coconut.

‘iedere dag genieten met een glimlach’

Waar komt de naam Dalicious vandaan?

De naam Dalicious is natuurlijk niet zomaar. De naam staat voor genieten. Het hoofd ingrediënt van de repen, is dadel. En DAdel is natuurlijk DAlicious. En niet helemaal toevallig, begint in de talen Italiaans, Frans en Engels Dadel ook met DA.

Waar staan jullie met Dalicious over 5 jaar?

Dalicious bestaat nu bijna één jaar, en het eerste jaar was een fantastische start. In dit jaar is veel geleerd over de wensen van mensen. Over 5 jaar, zijn wij hopelijk wereldwijd te vinden met onze repen. Het is een product, wat overal en in iedere cultuur past. Ook wel een Global Product. Hoe dit ingevuld gaat worden, gaan we mee maken. Maar we gaan de markt veroveren met ons ‘Clean Label’. Een gezond product, zonder extra toevoegingen.

Hoe zou je jezelf omschrijven in je rol met Dalicious?

Muriel zegt; ‘Dalicious is ontstaan uit mijn liefde voor lekker eten en de gezelligheid die eten met zich mee brengt. Ik heb twee kinderen, van inmiddels al 4 en 8 jaar. Toen ik ze vroeger naar de crèche bracht, waren daar vaak hele ongezonde snacks. Toen ontstond het idee om deze ongezonde snacks, thuis in de keuken om te toveren in gezonde snacks. Na wat experimenteren, ontstonden daar hele lekkere reepjes uit. De kinderen genoten hier ook altijd van. Zo hadden ze wat lekkers en verantwoords mee. Ongeveer 5 jaar later, wilde ik dit graag verder ontwikkelen. Ook zodat andere kinderen een lekkere, en goede snack mee kunnen nemen naar school. En natuurlijk niet alleen voor kinderen, maar voor alle leeftijden, is dit een heerlijke vervanging voor de ongezonde snacks.’

‘Zoet, zacht & smaakvol’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *