Kerstpakketten

Bent u op zoek naar kerstpakketten voor uw personeel of uw relaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De keuze in kerstpakketten is eindeloos! Om deze keuze wat makkelijker te maken, maken wij de kerstpakketten extra persoonlijk. Zo hoef je niet te kiezen uit 1000en voorbeelden, maar creëer je je eigen kerstpakket! Wel zo persoonlijk!

Wij maken al vier jaar lang kerstpakketten op maat. Ieder bedrijf en ieder merk is anders, en daar spelen we graag op in! Want een standaard kerstpakket is heel leuk, maar een persoonlijk kerstpakket nog veel leuker! Denk hierbij aan het toevoegen van eigen producten in het kerstpakket, het toevoegen van een (handgeschreven) kaart, het zelf samenstellen van de inhoud en verpakking, zelf kiezen waar de pakketten bezorgd worden en wanneer.

Uiteraard bieden wij hulp bij het kiezen van de producten, verpakking en andere zaken rondom de kerstpakketten.

Klik hier voor onze kerstcatalogus!

Wilt u alvast wat meer inspiratie en ideeën opdoen? Neem dan een kijkje in onze catalogus! Deze staat boordevol met verpakkingen en leuke producten!

Vraag hieronder gemakkelijk een offerte aan voor kerstpakketten op maat!

Vraag een offerte aan


kerstpakketten

Zorg voor een onvergetelijke en persoonlijke indruk van uw merk met onze kerstpakketten service!

Pakketten op maat gemaakt, compleet naar eigen wens. Het is nu mogelijk met onze kerstpakketten service. Dit is dé manier om uw merk met een indrukwekkende uitstraling onder de aandacht te brengen bij klanten en relaties, en wij helpen hier graag mee!

Hoe het werkt?

De kerstpakketten worden compleet samengesteld naar uw wens. Dit houdt in dat de keuze voor verpakking, vulmateriaal, producten, logo-branding en een persoonlijke boodschap compleet aan te passen is naar een design wat bij uw merk of bedrijf past.

Voor het beste resultaat van uw kerstpakketten pakketten, vragen we u om eerst het aanvraag formulier in te vullen. De informatie uit het formulier helpt ons om het beste ontwerp te maken, wat past bij uw stijl en merk.

Opties voor uw logo

Het is nu mogelijk om uw eigen logo en huisstijl terug te laten komen in de pakketten. Hier bieden we verschillende opties voor aan zoals;

  1. Hangtag met het eigen logo toegevoegd
  2. Persoonlijke kaart in het pakket + Hangtag met het logo
  3. Full colour bedrukte sleeve (band om de doos) om de verpakking met het eigen logo
  4. Eigen logo op de verpakkingen in het pakket

Ieder design wordt vooraf besproken voor goedkeuring.

Voorwaarden

  • Minimale afname van 25 pakketten voor het toevoegen van een eigen logo
  • Levertijd in overleg
  • Aanleveren van het eigen logo

Complete ontzorging

Onze passie is het maken van de mooiste cadeau pakketten en het ontzorgen van u als klant. Wij creëren met alle liefde de meest bijzondere en prachtige cadeaus, maar voorop staat de wens van u als klant. Want net zoals dat wij kwaliteit van de pakketten belangrijk vinden, vinden wij u als opdrachtgever zeker net zo belangrijk en helpen we graag mee met het beste resultaat voor uw merk!