Feestdag

Koekjes voor het goede doel

Misschien heb je het afgelopen maand op onze social media kanalen wel voorbij zien komen. Maar zo niet, vertellen we graag wat meer over onze ‘zelfgebakken koekjes’ actie!

 

De afgelopen twee maanden verkochten wij in onze webshop zelfgebakken koekjes. Deze koekjes waren deel van een actie die wij hebben opgezet voor de decembermaand! Omdat onze werkzaamheden voor 98% bestaat uit het maken van cadeaus, en deze altijd cadeau worden gegeven. Vonden wij het ook tijd om iets cadeau te geven. Iets terug te doen voor de maatschappij!

 

Met een kleine bijdrage van €4,95 kocht je online een zakje koekjes. Van dit aankoop bedrag hebben wij €1 euro gedoneerd aan het Rode Kruis. (€1 per verkocht zakje koekjes). Maar we wilde nog iets extra’s doen. Wanneer je als klant een zakje koekjes kocht, kreeg je deze niet fysiek thuisgestuurd. Deze koekjes hebben we namelijk uitgedeeld in verzorgings- en bejaardentehuizen voor eenzame ouderen. Een klein gebaar tijdens de Kerst maakt alles mooier!

 

Donderdag 22 december, in de week voor Kerst, hebben we de koekjes uitgedeeld! 48 zakjes koekjes, uitgedeeld in verzorgingtehuis Mario Oord te Vinkeveen, Theresia in Ouderkerk en De Venser in Amsterdam! De koekjes werden zeer goed ontvangen!

 

Bedankt voor het mee doen aan de actie! Samen hebben we een hoop mensen blij gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *