Uitgelicht product

Let’s go duurzaam!

Heb jij het al gezien? Sinds kort hebben wij de producten van Fat Forest nieuw in het assortiment. Deze producten hebben niet alleen een vrolijke en kleurrijke verpakking, ze voelen ook nog eens heerlijk aan op je lichaam en zijn supér duurzaam!

Help mee regenwoud bewaren

Met de producten van Fat Forest koop je niet alleen een leuk cadeau voor jezelf of voor een ander, maar help je ook mee aan het behoud van het regenwoud in Borneo!

Het regenwoud staat op nummer 1 in de strijd tegen klimaatverandering. De bomen in het regenwoud zorgen voor de gezonde kwaliteit van de zuurstof die wij iedere dag inademen. Helaas wordt er iedere 2 seconden één voetbalveld aan bos vernietigd en vervangen door monocultuurplantages. Dat zijn plantages waar continu hetzelfde op wordt verbouwd. Je kan hierbij denken aan banaan, oliepalm en thee. Het nadeel hiervan is dat de bodemvruchtbaarheid achteruit gaat als er niet bemest wordt. Daarnaast kunnen plantenziekten zich makkelijk ontwikkelen in de grond, waardoor meer gewasbeschermingsmiddelen moeten worden ingezet.

Dit heeft het gevolg dat de lokale bevolking vaak geen andere keuze heeft dan hun land te verkopen.

Hoe helpt Fat Forest?

Fat Forest gebruikt ingrediënten die van nature in het regenwoud groeien. Ze worden zorgvuldig geoogst door de lokale bevolking, zonder het regenwoud te beschadigen of aan te tasten. De bevolking leeft en werkt in de natuur, en zorgen op deze manier voor een groot deel bescherming van het regenwoud. Door op deze manier te werken, creëren de bewoners van het regenwoud een duurzame bron van inkomsten.

Door het maken van deze duurzame skin care producten, zorgt Fat Forest ook voor het behouden van het regenwoud. Deze verzorgingsproducten zijn een duurzaam alternatief, en helpen daarbij mee aan het ontbossen van het regenwoud.

Kies jij ook voor een product van Fat Forest? Dan help jij ook mee aan het behouden van regenwoud in Borneo!

Wilt u het zelf proberen of een pakket cadeau geven met de producten van Fat Forest? Stel dan gemakkelijk zelf een pakket samen met de samenstel tool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *