Bomb Cosmetics

De kracht van essentiële oliën, dat staat centraal bij het merk Bomb Cosmetics. De essentiële oliën die worden gebruikt in de producten, worden gewonnen uit planten, bloemen en fruit. Ze hebben de kracht om het hoofd te kalmeren en zitten boordevol magie om je humeur te verbeteren en te veranderen!

Waar mogelijk gebruikt Bomb Cosmetics natuurlijke ingrediënten. Vanaf september 2016 hebben zij alle glitters welke gebruikt werden aangepast naar een nieuw type biologisch afbreekbare glitter: een speciale geregenereerde cellulose gemaakt van extract van de eucalyptusboom! 

Bomb Cosmetics is van mening dat dieren, mensen en het milieu niet mogen lijden onder de luxe van de producten.

Handgemaakte producten

De producten van Bomb Cosmetics worden met de hand gemaakt. En niet zomaar een beetje, maar 100% volledig met de hand gemaakt. Met een team van maar liefst meer dan 250 Bomb-ers! Deze toppers zorgen ervoor dat elk product uniek is, maar uiteindelijk op zijn eigen manier wel reikt naar perfectie. Zelfs de ontwerpen op de verpakkingen en de versieringen op de bath blasters worden met de hand gedaan.

Testen op dieren?

Bomb Cosmetics test zijn producten niet op dieren. Sterker nog, zij zijn hier fel op tegen. Wat ze hier over zeggen is; ‘we hebben NOOIT een van onze eindproducten of ingrediënten op dieren getest en zullen dat ook NOOIT doen, noch hebben we een derde partij in dienst genomen om dit namens ons te doen. En hoe graag we onze Bomb-familie ook willen uitbreiden tot voorbij de 72 landen waaraan we al leveren, we weigeren eenvoudigweg een land toe te voegen aan deze lijst waar wettelijk verplicht is dierproeven uit te voeren.’

Alle zepen, en 99% kaarsen en producten in pot en fles zijn geschikt voor veganisten, evenals een lading Blasters, Creamers & Mallows.