Pasen komt eraan!

0 dagen 00 hr 00 min 00 sc

De leukste

Paasgeschenken voor uw medewerkers & Relaties!

Vind de leukste paaspakketten en paasgeschenken voor personeel of relatiegeschenken voor Pasen.

zelf samenstellen
zelf samenstellen (1)
zelf samenstellen (2)

Welke paas attenties geef jij weg?

Laat je verrassen door onze paasgeschenken & cadeaus

Bij Geschenkpakket bent u aan het juiste adres als het om de Paas geschenken voor uw medewerkers gaat. Naast samengestelde paaspakketten, kunt u ook kiezen voor het zelf samenstellen van een paaspakket. Zorg voor een speciaal moment met Pasen door iets weg te geven. Wij staan voor je klaar om je te helpen met het kiezen van een leuk Paas cadeau. Neem dus gerust contact met ons op voor advies!

Een fantastisch paasgeschenk in 2024?

Uw partner in paascadeaus en paaspakketten

Bij Geschenkpakket.nl doen wij ieder jaar weer ons best om de leukste paascadeaus en paaspakketten aan te bieden. Ook voor Pasen 2024 hebben wij weer een mooie nieuwe selectie samengesteld. Hier steken wij veel tijd en energie in. Dus ben je van plan een paasattentie weg te geven? Bekijk eens onze ruime assortiment en neem een kijkje in de nieuwe paascadeaus van 2024. Je vindt op onze website alle soorten paasgeschenken. Van brievenbuscadeaus tot het zelf samenstellen van een paascadeau.

Een paasgeschenk op maat
Misschien had u het al voorbij zien komen, maar wij bieden de mogelijkheid een paaspakket volledig op maat te maken. Een paasgeschenk dat geheel aansluit op jouw bedrijf, hoe leuk is dat? Met onze samenstel tool is het mogelijk om zonder hulp een paaspakket samen te stellen. Staat hier toch niet tussen wat u zoekt, neem dan gerust contact op! Niets is te gek, we kijken graag samen naar een geschikte oplossing voor uw paasgeschenken.

vrolijk pasen
milk-chocolate-Easter-basket-NEW-2024__41119
Toon je waardering

Paasgeschenken voor personeel en relaties

Pasen is een uitstekende gelegenheid om je waardering te tonen aan zowel je eigen medewerkers op de werkvloer als aan de gewaardeerde klanten en andere zakelijke relaties van je bedrijf. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor mooie geschenken voor je personeel of relatiegeschenken voor Pasen.

Een paascadeau voor personeel
Pasen is een uitstekende gelegenheid om je medewerkers extra te motiveren met een Paas attentie. Een kleine attentie kan zorgen voor extra werkplezier van je medewerkers en zorgt ervoor dat zij zich gewaardeerd voelen. Wat voor bedrijf u heeft, of naar wat voor paascadeau je op zoekt bent, wij hebben voor een ieder een geschikt paascadeau.

Relatiegeschenken met Pasen
Ook zakelijke relaties kun je verrassen met een paasgeschenk. Door je zakelijke contacten te verrassen met een mooi relatiegeschenk tijdens Pasen, toon je waardering. Stel je voor, als jouw leverancier je verrast met een mooi paasgeschenk, dan wordt dat zeker gewaardeerd!

Geef een gepersonaliseerd geschenk

Bedrukking met eigen logo, tekst of huisstijl

Onze pakketten kunnen bijna altijd voorzien worden van een eigen bedrukking. Of het nu gaat om een logo met tekst of een product helemaal opgemaakt in eigen huisstijl. Wij zijn grote voorstander van persoonlijke pakketten, maakt het extra ‘eigen’!

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • Persoonlijke bedrukking van één of meerdere artikelen
  • Paascadeau in eigen huisstijl kleuren
  • Persoonlijke boodschap (eventueel handgeschreven)
  • Toevoegen van eigen producten aan het paascadeau

Geschenken op maat uitgewerkt
Wanneer je het perfecte geschenk niet kunt vinden kun je altijd contact met ons opnemen. Wij werken graag samen met jou een paasgeschenk op maat uit. Geen peperdure rekeningen voor advieskosten. Gewoon onze ervaring én creativiteit die wij graag inzetten om jou gelukkig te maken. Een mooi paasgeschenk, geheel in jullie eigen huisstijl en aansluitend op de boodschap die jouw bedrijf of organisatie wil uitdragen. Daar gaan wij voor!

paaspakket-chocolade-als-relatiegeschenk-bij-greengiving-2