Uniek, origineel en in eigen stijl

Pakketten voor
uw medewerkers

Ontdek onze op maat gemaakte pakketten voor uw medewerkers, op maat gemaakt in stijl met uw eigen unieke huisstijl. Geef uw medewerkers een stukje waardering met gepersonaliseerde geschenken, van bedrijfslogo’s op mokken tot op maat gemaakte tassen.

Op deze pagina kunt u meer lezen over de mogelijkheden die wij bieden bij het zelf samenstellen van pakketten voor uw medewerkers. Zo hebben wij verschillende personalisatie opties zoals: pakketten in uw eigen huisstijl, een logo toevoegen aan producten, een persoonlijke boodschap toevoegen of het toevoegen van eigen artikelen.

Ontdek vandaag nog hoe onze op maat gemaakte pakketten een verschil kunnen maken voor uw bedrijf!

Op maat gemaakt

Anno 2024 hebben we te maken met een flink personeelstekort op de arbeidsmarkt. Er staan veel vacatures open die nog invulling zoeken. Gelukkig zijn er ook een groot gedeelte vacatures wel ingevuld zijn, en dat moeten we koesteren. Dus bedank jouw medewerkers op een speciale manier, met een geschenkpakket op maat gemaakt.

Neem in ons mee in al uw wensen voor de speciale op maat gemaakte cadeaus. Zo creëren we samen het perfecte pakket om uw medewerkers dat stukje waardering te geven en te bedanken voor al het goede werk.

Geen standaard kerstpakket

Uit onderzoek is gebleken dat een groot gedeelte van werkend Nederland niet helemaal tevreden is over de vorm en de inhoud van het ‘standaard’ kerstpakket. Maar liefst 46% van alle ondervraagden uit dit onderzoek (1066 deelnemers) geeft aan dat de inhoud van een kerstpakket niet per se aan de wensen voldoet. Als gevolg hiervan heeft 77% van alle werkenden weleens iets uit hun kerstpakket weggegeven of zelfs verkocht.
(Bron: Numrush; onderzoek kerstpakket)

Wij stappen uit de ‘standaard’ kerstpakketten en brengen u de mogelijkheid om een uniek en origineel pakket samen te stellen! Iets wat aansluit bij de bedrijfsvoering en medewerkers van uw bedrijf!

Aan de hand van uw wensen en ideeën ontwerpen wij een pakket, waar uw medewerkers wel blij van worden!

Vraag hier een offerte aan!