Updates!

Pakketten voor ZO=Zuidoost

Vorige maand mochten wij een bijdrage leveren aan een wel heel bijzonder project! ZO=zuidoost had een heel bijzonder en prachtig initiatief bedacht voor minderbedeelde kinderen in Zuidoost Amsterdam. 

Masterplan Zuidoost staat voor meer kansen voor de jongeren in de gemeente. Meer kansen in bijvoorbeeld werkgelegenheid, veiligheid en in de leefbaarheid verbeteren. Het Masterplan is opgericht om met elkaar te werken aan verbeteringen op het gebied van wonen, werken, onderwijs en de veiligheid.

De Young Masters van ZO=Zuidoost hebben zich onlangs verdiept in de thema’s pesten en armoede. Om bij te dragen aan de armoedebestrijding stelden zij samen met ons pakketten samen voor minderbedeelde kinderen in Zuidoost.

Speciale inhoud

De Young Masters die de inhoud van de pakketten hebben bepaald, hebben hier goed over na gedacht. Niet alleen was het een ware traktatie voor de kinderen om een pakket te ontvangen, de inhoud was ook nog eens erg nuttig! De pakketten hadden een ruime inhoud met producten als een warme deken, een warme winter trui, een spelletje, kleurpotloden, tandenborstels en tandpasta, een kleurboek en nog wat speeltjes. Een mooi en erg nuttig pakket!

Nadat de Young Masters hadden bedacht welke producten er in de pakketten moesten komen, kregen wij de taak om dit verder uit te werken. Wij zijn aan de hand van de wensen, op zoek gegaan naar de juiste leveranciers met producten die hier goed bij aansloten.

Snelle en persoonlijke levering

Normaliter hebben we voor dit soort projecten ongeveer 2 weken levertijd nodig. Maar de pakketten voor Zuidoost waren al binnen één week nodig. Dit was zodat ze op tijd uitgedeeld konden worden aan de kinderen. Om zo snel mogelijk te kunnen leveren hebben we overal een spoed bestelling van gemaakt. Binnen 3 dagen stonden de pakketten klaar, en hebben we de pakketten persoonlijk op zaterdag in Amsterdam bij de 3 uitdeelpunten langs gebracht!

De pakketten waren prachtig initiatief van Zuidoost, en we zijn blij dat we hier aan mee mochten werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *