2

Meld je hier gratis aan en kom langs!


Praktische Informatie

Datum & Openingstijden:

Vrijdag 29 september
08:00 – 21:00

Zaterdag 30 september
08:00 – 17:00

 

Locatie:
Buurthuis Waver
Waver 10, 1191 KE
Ouderkerk aan de Amstel

Welkom bij onze kerstpakketten showroom! Bij ons vindt u een uitgebreide collectie kerstpakketten die perfect passen bij de feestelijke sfeer van Kerstmis. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel pakket met heerlijke lekkernijen of juist een modern pakket met trendy gadgets, wij hebben voor elk wat wils.

In onze showroom, geopend op 29 & 30 september 2023, kunt u de kerstpakketten zelf komen bekijken en ervaren. Het is de ideale gelegenheid om de kwaliteit van onze producten te beoordelen en inspiratie op te doen voor het samenstellen van het perfecte kerstpakket voor uw medewerkers of relaties.

Onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Van luxe chocolade en fijne wijnen tot ambachtelijke delicatessen en praktische items voor in huis, wij streven ernaar om uw kerstpakketten een echte verrassing te laten zijn. Ook bieden wij u de mogelijkheid om u eigen kerstpakketten samen te stellen.

Bij het kiezen van onze kerstpakketten houden we rekening met verschillende smaken en voorkeuren. Of u nu een pakket wilt samenstellen voor een groot bedrijf of een klein team, we hebben diverse opties beschikbaar. Bovendien kunnen we de pakketten volledig personaliseren met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, zodat u een blijvende indruk kunt achterlaten.

Onze showroom is ontworpen om u te helpen de juiste keuze te maken. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van het perfecte kerstpakket. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en streven ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke wensen en budget.

Kom langs in onze kerstpakketten showroom en laat u betoveren door de feestelijke sfeer. Wij verwelkomen u graag met een warme glimlach en een kopje verse kerstthee. Maak van uw kerstviering een onvergetelijke ervaring met onze prachtige kerstpakketten. Tot ziens in onze showroom!

✔ Zelf pakketten samenstellen        ✔ 1000+ artikelen        ✔ Vrijblijvende offerte        ✔ Van 1 tot 1000+ pakketten        ✔ Wij verzorgen de levering