Toont alle 8 resultaten

Bijzondere- en feestdagen

Nederland is een land met veel bijzondere- en feestdagen. Met zo’n bijzondere dag is het vaak leuk om een cadeaupakket te geven! Of het nu gaat om Valentijnsdag, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas of Kerst. Al deze gelegenheden zijn het perfecte moment om vrienden, familie of collega’s nog even extra te bedanken!

Bij Geschenkpakket helpen we daar graag aan mee. Niet alleen kunt u uit verschillende thema pakketten kiezen, maar uiteraard kunt u ook zelf een pakket samenstellen met de samenstel tool of maken we pakketten geheel naar eigen wens. De keuzes zijn eindeloos!

Thema pakketten

Iedere feestdag is bijzonder! Met een geschenkpakket maken we het zelfs extra bijzonder! Veel producten uit ons assortiment sluiten goed aan bij thema feestdagen. Omdat wij een brede keuze uit producten bieden, is er altijd een brede keuze voor een grote variatie aan pakketten.

Kerstpakketten

Wees er op tijd bij als u pakketten wilt bestellen voor kerstmis. Deze tijd van het jaar is vaak extreem druk, en om te zorgen dat u de pakketten niet te laat in huis heeft, zijn we de drukte graag voor! Dus bel of mail gerust voor meer informatie, dan kijken we gezamenlijk naar de vele mogelijkheden.