Kijkje achter de schermen

Terugblik 2021

2021 was voor velen opnieuw een bewogen jaar. Een jaar waarin veel mensen elkaar door corona niet veel hebben kunnen zien. Voor veel is dit erg lastig en vooral heel eenzaam. Je vrienden, geliefden, en misschien wel collega’s wil je graag dichtbij je houden. Er ontstonden door corona wel veel nieuwe online ontwikkelingen, online teams- en zoom meetingen, thuiswerken maar ook online bingo en vrijdagmiddag borrels!

Niet alles was nadelig, er zijn bijvoorbeeld ook prachtige imitatieven voor eenzame ouderen bedacht, inzamelingen voor bedrijven die door een zware tijd gingen en een hoop beterschap cadeaus verstuurd.

Kortom, een bewogen jaar. Ook voor geschenkpakket was het een bewogen jaar. Veel bedrijven zochten toch een alternatief op de kerstborrel, de eindejaars geschenken of een personeelsfeest. Gelukkig werd dit vaak opgelost in een online versie met een bijpassend cadeau pakket.

Wij zijn dankbaar dat we hier zo aan mochten bijdragen. Iedere pakketje en iedere boodschap is uniek en bijzonder. Keer op keer stonden er versteld hoeveel mensen om elkaar geven en hoeveel we voor elkaar doen en overhebben. En dat is simpelweg prachtig.

Hierbij nog een kleine impressie van ons 2021!


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *