Winactie

Vaderdag pakket winactie!

20 juni is het Vaderdag! Een dag waar we stil staan, hoeveel deze mannen wel niet voor ons doen. Hoe geduldig en zorgzaam ze zijn. En hoeveel we wel niet van ze houden! Vaders, opa’s, bonuspapa’s, ze zijn allemaal even bijzonder en dierbaar.

Om te laten zien hoe dierbaar deze mannen voor ons zijn, geven we vaak op deze dag een cadeau! En daar willen we graag bij helpen. Daarom, speciaal voor Vaderdag, hebben wij een leuke winactie!

Win dit super bijzondere cadeau, een gepersonaliseerde bierwagen!

(Zie onderstaande foto!)

Hoe kan je deze bierwagen winnen?

 • Reageer onder dit bericht waarom jouw vader dit pakket verdiend
 • Stuur jouw favoriete foto met je vader in naar info@geschenkpakket.nl of whatsapp deze naar: +31 6 4216 8812

Mee doen kan tot en met 16 juni!

8 thoughts on “Vaderdag pakket winactie!

 1. Judith schreef:

  Omdat mijn ouders dit jaar allebei 80 worden en 60 jaar getrouwd zijn is dit een kroonjaar waarbij zo’n mooie gepersonaliseerde bierwagen de door Corona beperkte feestelijkheden nog wel wat meer vrolijkheid kunnen bezorgen.

  Daarom zou ik voor mijn vader graag dit voor vaderdag willen winnen.

 2. Andrea schreef:

  Mijn lieve papa verdient dit pakket omdat hij weer een hoop heeft meegemaakt de laatste tijd. Na al twee keer een hartoperatie te hebben gehad in het verleden werden wij 6 april opgeschrikt door het nieuws dat mijn vader een hartstilstand had gehad. Gelukkig door snel en goed handelen van mijn moeder heeft hij dit ook weer overleefd. Ik ken niemand die zo positief en zo sterk is als mijn vader. Ik gun hem daarom dit pakket met heel mijn hart.

  1. marjon schreef:

   Lieve Andrea, jou mooie verhaal heeft dit pakketje gewonnen voor Vaderdag! Wij nemen contact op met jou voor het versturen van het pakketje!

 3. Fleur Vermeulen schreef:

  Mijn vader verdient dit heel erg, omdat die altijd super hard aan het werk is en ik vind dat we hem wel eens mogen verwennen. Ook is dit jaar heel moeilijk voor hem geweest en kan die wel een steuntje in de rug verdienen. Hoop dat we dit kunnen winnen 🙏🏻

 4. Yvonne martens schreef:

  Omdat mijn vader altijd voor ons klaar staat en voor zijn kleinkinderen. We hoeven hem maar te bellen en hij staat voor ons klaar. Het afgelopen jaar is een jaar met veel zorgen geweest maar ook dan is mijn vader er voor ons. Waar hij gelukkig van wordt, zijn gezin bij elkaar en samen een biertje drinken. Dus dit is het perfecte cadeau voor hem

 5. Emma Segers schreef:

  Mijn paps verdient dit pakket echt! Hij heeft het ontzettend druk omdat hij het huishouden doet en mijn mams en mij helpt/wegbrengt. Hij heeft daardoor vaak weinig vrije tijd over, maar als er vrije tijd over is, koken we graag of gaan we padellen. Als hij alleen is, drinkt hij graag een biertje. Het papa-bier vindt hij awesome dus hij zou het zo ontzettend fijn vinden om de bierwagen te winnen! Hij is gewoon de beste papa ooit en blijft zich inzetten voor ons gezin, daarom verdient hij dit❤️.

 6. Mara schreef:

  Mijn lieve vader verdiend dit pakket omdat hij geweldig geholpen heeft met verbouwen en verhuizen van m’n eerste huisje ondanks dat hij het zelf ook zo druk heeft op z’n werk. En omdat hij altijd voor mij en mijn broertje klaar staat en zal staan.

 7. Femke schreef:

  Omdat mijn vader simpelweg de beste is!! 💪🏼😃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *