Veelgestelde vragen – FAQ

Zelf samenstellen

Kan ik bij jullie zelf een pakket samenstellen?

Ja. Wij bieden binnen onze webshop de mogelijkheid voor het zelf samenstellen van een cadeau pakket. Dit kan gemakkelijk met de samenstel tool. In een paar simpele stappen is een cadeaupakket zo helemaal naar wens samengesteld. Kies een verpakking, de juiste producten en een gewenste leverdatum. Zelf een pakket samenstellen is mogelijk vanaf minimaal 10 stuks.

Kan ik eerst een offerte ontvangen van een ‘zelf samengesteld’ pakket?

Ja. Met onze samenstel tool is het makkelijk om zelf een pakket samen te stellen en hier een offerte van aan te vragen. Stel via de samenstel tool zelf het gewenste pakket samen, in de laatste stap kunt u het offerte formulier invullen en verzenden. Wij sturen u een offerte op maat van de door u samengestelde pakketten.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid als ik zelf een pakket samenstel?

Zelf pakketten samenstellen kan al vanaf 10 stuks per samengesteld pakket.

Hoe snel versturen jullie een offerte van een zelf samengesteld pakket?

Wij proberen binnen 24 uur een offerte te versturen van de door u aangevraagde pakketten. Heeft u speciale wensen of heeft u met spoed een offerte nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik een eigen product toevoegen aan een pakket?

Jazeker. Heeft u een eigen leuk product of producten die u graag toe wilt voegen aan een pakket is dat zeker mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld eigen merchandise zoals drinkflessen, handdoeken, mokken, etc.

Indien u een product of producten zelf wilt toevoegen, dient u deze zelf bij ons magazijn aan te leveren. (Ouderkerk aan de Amstel)

Heeft u een ander artikel of idee? Laat het ons weten! We denken graag mee!

Kan ik een artikel laten bedrukken en toevoegen aan een pakket?

Ja, dat kan zeker! Wij hebben meerdere producten in ons assortiment welke voorzien kunnen worden van een persoonlijke bedrukking en/ of logo. Bekijk de persoonlijke bedrukkingen pagina voor de mogelijkheden, levertijden en prijzen.

Het product wat ik zoek staat er niet tussen, wat nu?

Geen probleem! Heeft u een speciaal artikel wat u graag toe zou voegen aan een samengesteld pakket? Laat het ons dan weten. We denken graag met u mee in oplossingen en gaan voor u op zoek naar het juiste artikel. Met een brede range aan leveranciers, vinden we altijd een een geschikte oplossing of het artikel wat u zoekt.

Algemene vragen

Kan ik met mijn bedrijf op rekening bestellen?

Ja, dat kan zeker. Wij bieden verschillende betaalmethodes aan. Uiteraard is één hiervan bestellen op rekening. Tot €8.000 excl. BTW is het mogelijk om achteraf te betalen.

Kan ik als consument bij jullie bestellen?

Ja, dat is mogelijk. Ook als consument is het mogelijk om pakketten te bestellen. De  minimale hoeveelheid voor het zelf samenstellen van cadeau pakketten is 10 per samengesteld pakket.

Hoe snel worden mijn pakketten verzonden?

Bij het bestellen van de pakketten kunt u zelf de gewenste leverdatum aangeven. Bij een offerte aanvraag kunt u ook de gewenste leverdatum aangeven. Tijdens de kerstperiode proberen wij alle pakketten tijdig en op uw voorkeursdatum te leveren.

Hoe worden de pakketten verzonden?

Wij proberen, indien mogelijk, de pakketten zoveel mogelijk zelf weg te brengen. Vanuit ons magazijn in Ouderkerk aan de Amstel, brengen we binnen een straal van circa 1 uur rijden, de pakketten zelf weg. De pakketten daarbuiten worden via een post service geleverd.

Kunnen de pakketten huis aan huis worden geleverd?

Jazeker. De pakketten kunnen verzonden naar één adres of geleverd worden bij meerdere adressen. Wilt u dat uw medewerkers de pakketten aan huis geleverd krijgen is dit dus zeker mogelijk. Voor huiszendingen kunt u een document aanleveren met de adressen van de ontvangers. Wij zullen de rest voor u regelen. Huiszendingen verzenden wij i.v.m. breukgevoeligheid en onze afhankelijkheid van postbezorging, helaas alleen op uw eigen risico!

Wanneer moet ik bestellen voor een tijdige levering?

Wilt u pakketten bestellen voor een speciale gelegenheid? Bestel dan op tijd! Indien mogelijk ontvangen wij u bestelling 2-3 weken voor uw gewenste leverdatum. Heeft u pakketten met spoed nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee voor een passende oplossing. Neem contact met ons op via onze contact pagina of stuur een mail naar info@geschenkpakket.nl