Vraag een offerte aan


Custom-logo pakketten

Zorg voor een onvergetelijke indruk van uw merk met onze custom-logo pakketten service!

Pakketten op maat gemaakt met u eigen logo. Het is nu mogelijk met ons nieuwe ‘custom-logo’ programma. Dit is dé manier om uw merk met een indrukwekkende uitstraling onder de aandacht te brengen bij klanten en relaties, en wij helpen hier graag mee!

Hoe het werkt?

Custom-logo pakketten worden compleet samengesteld naar uw wens. Dit houdt in dat de keuze voor verpakking, vulmateriaal, producten, logo-branding en een persoonlijke boodschap compleet aan te passen is naar een design wat bij uw merk past.

Voor het beste resultaat van uw custom-logo pakketten, vragen we u om eerst het aanvraag formulier in te vullen. De informatie uit het formulier helpt ons om het beste ontwerp te maken, wat past bij uw stijl en merk.

Opties voor uw logo

Het is nu mogelijk om uw eigen logo en huisstijl terug te laten komen in de pakketten. Hier bieden we verschillende opties voor aan zoals;

  1. Hangtag met het eigen logo toegevoegd
  2. Persoonlijke kaart in het pakket + Hangtag met het logo
  3. Full colour bedrukte sleeve (band om de doos) om de verpakking met het eigen logo
  4. Eigen logo op de verpakkingen in het pakket

Ieder design wordt vooraf besproken voor goedkeuring.

Voorwaarden

  • Minimale afname van 25 pakketten voor het toevoegen van een eigen logo
  • Levertijd in overleg
  • Aanleveren van het eigen logo

Complete ontzorging

Onze passie is het maken van de mooiste cadeau pakketten en het ontzorgen van u als klant. Wij creëren met alle liefde de meest bijzondere en prachtige cadeaus, maar voorop staat de wens van u als klant. Want net zoals dat wij kwaliteit van de pakketten belangrijk vinden, vinden wij u als opdrachtgever zeker net zo belangrijk en helpen we graag mee met het beste resultaat voor uw merk!